Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.DJ's van Showtime

De Showtime Discoshow bestaat uit enthousiaste sfeermakers, die met de nodige ervaring al vele feesten voor Jalex Entertainment tot een succes maakten.

Met meer dan 15 jaar ervaring op de meest uiteenlopende feesten en een uitgebreid muziek aanbod, mogen wij ons zelf tot de top van de drive-in shows in de regio midden Nederland rekenen.
Door continue te luisteren naar klanten en publiek, met klanten mee te denken en gebruik te maken van hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur is het mogelijk om aan bijna alle wensen te voldoen.

Door het  modulaire meubel systeem zijn wij flexibel en kunnen haast op elke plaats staan.
Ook heeft de ShowtimeDisco Show de nodige ervaring met het verzorgen van geluid voor artiesten.
Wij maken gebruik van eerste klas apparatuur o.a. Dateq ,Crown,Martin.e.d.
Voor feesten als: bruiloften, bedrijfsfeesten, borrels, openingen, verjaardagen, jubilea, buurtfeesten etc.
nemen wij de volledige verzorging van geluid en licht voor onze rekening.
Hiervoor hebben wij een aantal standaard sets samengesteld waarmee een legio aan feesten van 50-1000 personen verzorgd kan worden, maar het is ook mogelijk om een set volledig na eigen wens samen te stellen.
De kwaliteit en professionaliteit die u mag verwachten van een goede drive-in show komt bij ons allereerst tot uitdrukking in de goede afspraken die wij vooraf maken met onze klanten omtrent muziek keuze, aanpassingen aan thema's, persoonlijke wensen etc., vervolgens in de kwaliteit van de installatie en,
last but not least, de presentatie gedurende het feest zelf.
Met Showtimedrive-in show haalt u niet alleen een professionele geluidsset in huis, maar tevens een zeer uitgebreide muziek collectie.
Van dat ene vergeten jaren 60-nummer, tot de laatste top-40 hit. Van die bekende disco-dance classic tot die 'ene plaat die ongeveer "zo" ging', de kans is groot dat vele van u verzoekjes standaard aanwezig zijn in de ± 18.000 titels grote muziek collectie, die regelmatig wordt aangevuld.
In het vooraf en tijdens het feest wordt met u afgestemd wat de muzikale wensen zijn: dat kan variëren tot het bepalen van meest favoriete genres tot zelfs het opstellen van een (gedeeltelijke) play-list. U kunt de muziek keuze uiteraard ook volledig overlaten aan de kennis van de disc-jockey, die de muziek altijd afstemt op hetgeen waar het publiek/feest om vraagt.
Het is uiteraard ook mogelijk de keuze van muziek aan te passen aan een eventueel thema van het feest (bijvoorbeeld: back to the 60's, 70's, 80's or 90's feesten, disco, funk, dance-classics, Voute muziek feest
Heeft u zeer specifieke wensen, dan is het verstandig deze ruim op tijd af te stemmen met ons.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht