Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Slagerij van Kampen

De vijfpersoons formatie met een bomvolle prijzenkast en een gouden CD geeft steevast uitverkochte live concerten. Ze behoren tot de onbetwiste wereldtop in hun genre en hun optreden heeft een ongekende en onvergetelijke impact op iedereen die een uurtje 'Slagerij van Kampen' ondergaat.

Naast een optreden met de volledige theatersetting is, speciaal voor evenementen, de groep nu met een uiterst compacte set flexibel inzetbaar. Opbouwtijd hebben ze hierbij niet nodig, en met een letterlijk oprijdbare backline is het inzetten van Slagerij van Kampen nu makkelijker dan ooit!

De origineelste band van Nederland: slagwerkgroep Slagerij van Kampen.
Drums in de hoofdrol zoals je ze nog nooit gehoord of gezien hebt. Akoestische power met harmonieuze arrangementen. Eigenzinnig en swingend, overdonderend en spectaculair.
De kleurrijke composities zijn verzameld op meer dan 10 albums en worden live uitgevoerd door vier slagwerkers en een multi-instrumentalist.
Kunnen drums de basis vormen voor een hele band? Met die vraag starten Mies Wilbrink en Willem van Kruijsdijk 'Slagerij van Kampen': een popgroep die uitsluitend op slagwerkinstrumenten speelt. Hun betrokkenheid met de wereld wordt vertaald in etnisch getinte, originele composities. Dat de drums, het meest universele en misschien wel het oudste instrument op de menselijke stem na, wel degelijk de hoofdrol kunnen spelen wordt telkens weer bewezen. En wie de groepsnaam niet begrijpt moet nodig eens het stof van zijn verzameling Kuifje verhalen blazen. Slagerij van Kampen is in 24 jaar uitgegroeid tot een fenomeen waar Nederland trots op mag zijn. Uitgegroeid tot Ďrole-modelí voor vele andere slagwerkgroepen en een van de meest spelende bands met uitverkochte concerten, een Edison en een gouden plaat: een paar hoogtepunten uit de lange rij wapenfeiten.
Buiten alle media-hypes om wist Van Kampen toch het grote publiek te bereiken. En de aandacht vast te houden en uit te bouwen. Een opmerkelijk succes voor een band met zoín eigenzinnige muziek. Slagerij van Kampen moet je 'live' hebben meegemaakt: horen, zien en vooral ook voelen. De live-albums zijn een getrouwe weergave van wat er tijdens een show over je heen komt: vette muziek met een enorme eigentijdse zeggingskracht, drumpower waar je U tegen zegt. Het enige wat je op de plaat zou kunnen missen zijn de geweldige lichtshow en de visuele aanwezigheid - het spattende zweet - van de spelers. Maar ook de overige cdís met hun futuristische benadering van het instrumentarium zijn op hun eigenwijze wijze heel boeiend. Voor iedereen die echt iets origineels in huis wil hebben.
Slagerij van Kampen zijn: Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere, Gijsbert Zwart en Robin van Vliet.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht