Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


Trane met Tuite

Dé Hollantste Feestbent van Nederlant en omstreke!
In de mooiste huiskamer van ons land, tussen schemerlampen en tapijtjes,
leeft een band die als motto heeft: ‘Het leven is te mooi voor Trane!’.
Van traditionele smartlap tot swingende feestmedley, van theater tot feesttent: Het publiek wordt deel van Trane Met Tuite als zij hun hollandse feest vieren!
Trane Met Tuite blaast op unieke wijze de gouwe ouwe smartjuweeltjes zoals ‘Zij gelooft in mij’,
‘Ik verscheurde je foto’ of ‘Oh Johnny’ nieuw leven in. Maar ook de eigen Hollandse hits zoals ‘Ut Hoekie Om’ en ‘Sapperdiosa Potpoerri’ of feeststampers zoals ‘Buona Sera’ en ‘Ik Meen het’ laten zij niet ongeroerd. Het is dan ook geen wonder dat de rasechte muzikanten van Trane Met Tuite zelfs in het buitenland worden uitgenodigd door Nederlandse ambassades en Hollandse clubs om geheel live met (contra)bas, gitaar, drums en accordeon een echt Hollands feest te bouwen!
Trane Met Tuite speelde hun singles al bij Giel Beelen in de vrijdagochtendshow op 3FM en in Sterrenpalet (TROS) en De Regiotap (RTV Oost). Naast alle grote smartlappenfestivals (o.a. in Utrecht, Maastricht, Nijmegen en Den Bosch) spelen ze al jaren voor Oranjeverenigingen, theater¬festivals en bedrijfsfeesten. Maar ook op grote feesten zoals bij de 4daagsefeesten op de Waalkade (main stage) in Nijmegen, weten de heren een spectaculair feest te maken.
Een volledige band, maar binnen 5 minuten speelklaar en feestklaar op het podium. Zin in een vrolijk Hollands feestje waarbij de benen zullen swingen en de stembanden gegarandeerd schor naar huis gaan? Trane Met Tuite is dan je band!
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht