Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Flageolettes

Een uniek duo of trio; De Flageolettes. 2 of 3 Vrolijke dames die met ogen- (én oren-)schijnlijk onbegrensde muzikale mogelijkheden, vriend en vijand verbazen met een alle kanten opspringend repertoire dat zijn gelijke niet kent. 'Ich Bin Wie Du' van Marianne Rosenberg wordt bijvoorbeeld moeiteloos gevolgd door een opvallende, pittige uitvoering van 'Krijg Toch Allemaal De Kolere' van ons aller Danny de Munck. Maar ook Engelse popklassiekers, legendarische Franse chansons en zwoele Zuid-Amerikaanse klanken zorgen dat de aandacht nergens verslapt en dat iedereen zich wanhopig afvraagt 'Wat zullen we nú weer krijgen?'. In de meeste gevallen gevolgd door een verwonderend 'Waar halen ze dát nou weer vandaan?!?'.

Want als u de Flageolettes in huis haalt, dan wordt het pas echt feest! Van tango tot smartlap, van disco tot country en van zigeunermuziek tot jazz... voor De Flageolettes is niets te dol.Zichzelf begeleidend op een groot assortiment aan semi-akoestische instrumenten (accordeon, gitaar, viool, contrabas, mandoline, dwarsfluit, sopraansax, kazoo, etc.) spelen en zingen De Flageolettes dag en/of nacht de sterren van hemel.

Maar hoe bewonderenswaardig goed het allemaal ook wordt gebracht, het is vooral de uiterst sympathieke uitstraling, de aanstekelijke interactie met het publiek (jong en/of oud), de hilarische verkleedpartijen (elke set een ander pakje) en -vooral- de amusante en behoorlijk theatrale show die alle aanwezige mondhoeken steevast richting oren doet kruipen.

Last van voorjaarsmoeheid? Verbroken relatie? Eigen bedrijfje failliet? Uren tevergeefs in de rij gestaan voor je favoriete band? Trein vertraging? Vakantie verregend? Met De Flageolettes verdwijnen je problemen alsof ze nooit hebben bestaan! Of toch minstens een paar uurtjes niet...

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht