Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Olijke Fanfare


De Olijke Fanfare is een minifanfare met veel humor, "silly walks" en hippe muziekjes: een visueel en muzikaal opvallend en vermakelijke act.

Met hun bonte en vrolijke verschijning trekken zij de aandacht en weten iedereen te verblijden en te verrassen. Er ontstaat een gezellige sfeer met lachende mensen, dansende en meelopende kinderen. Zodra de Olijke Fanfare voorbij komt staat iedereen er voor stil of houdt op met praten, kijkt verbaasd, en lacht. Het concept van de Olijke Fanfare voldoet duidelijk aan een behoefte. Is in uiteenlopende gelegenheden een ideale verrassing, eye-catcher dan wel bijzondere aanvulling te zijn. We kunnen gerust stellen dat de  Olijke Fanfare een gat in de markt heeft ontdekt. Het marcheren en de muziek (variërend van b.v. house via een Braziliaanse carnavalsmars tot Weense wals) wordt voortdurend afgewisseld met rare pasjes, merkwaardige bewegingen, theatrale humor, vrolijk gezang en af en toe zelfs acrobatische toeren! Regelmatig wordt er "op de plaats gerust" waarbij vrolijke, veelal Nederlandstalige nummers, top-40 repertoire dan wel kolderieke korte muziekjes ten gehore worden gebracht.

De Olijke Fanfare is overal op haar plaats. Geen ruimte te groot of te klein (van voetbalveld tot tuinfeest), geen publiek te dol (van kindercrèche tot driedelig pak) en geen feest te gek (van discoparty tot fanfarejubileum).

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht