Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Peter Beense

Met zijn omvangrijke postuur en krachtige stem is volkszanger Peter Beense niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Met ruim tweehonderd optredens per jaar is hij een van de meest gevraagde zangers van ons land. Wacht niet langer, want ook u kunt Peter Beense boeken voor een optreden.

Bolle Jan
Beense groeide op als zoon van een verwarmingsmonteur in de Amsterdamse Kinkerbuurt. Hij werd een groot fan van André Hazes en stortte zich vol overgave op de Nederlandstalige muziek. Zijn eerste optreden was in Café Bolle Jan, van de vader van René Froger. Daarna werkte hij als zingende kelner in restaurant Hof van Holland op het Rembrandtplein. Ondertussen behaalde hij ook nog zijn diploma voor brood- en banketbakker.

De naam van Beense als zanger was inmiddels gevestigd. In 1995 stond hij in de Top 40 met het nummer Ay ay ay Ajax en langzaam volgden er steeds meer optredens. Vanaf 2004 stond hij in Carré en de Heineken Music Hall. Daarnaast trad hij ook op tijdens het afscheid van André Hazes in de ArenA.

Albums
Inmiddels heeft Beense drie albums uitgebracht. In 2005 haalde zijn debuutplaat ’n Goede vriend de 26e plek in de Album Top 100. Ook zijn volgende albums Voor mijn vrienden en ’n Rondje van mij haalden de hitlijsten.

Peter Beense is een van de meest gevraagde artiesten van Nederland. Wilt u Peter Beense inhuren voor een concert? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht