Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Rene Schuurmans

Rene Schuurmans heeft al veel feesthits op zijn naam staan. Hits als ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’, ‘Laat de zon in je hart’ en ‘Is het leven niet mooi’ zijn enkele van ‘de echte hits van het volk’ die afkomstig zijn van de sympathieke Brabantse zanger.

 Veel van het repertoire wordt wekelijks gedraaid op de regionale zenders, horeca en DJ’s op evenementen wat de enorme populariteit van zijn liedjes in het land onderschrijft. Begin 2006 besloot Rene Schuurmans zijn werkzaamheden als gemeentewerker van de Gemeente Sint Sint-Michielsgestel op zij te zetten en zich volledig te gaan richten op zijn carrière als professioneel artiest. Inmiddels mag hij zich al weer ruim vijf jaar rekenen tot de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!

 Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten, Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht. Zo ook bij zijn, nog nooit eerder vertoonde, “Achtertuinconcert” welke hij gaf in een Mega-tent met live band, en waar maar liefst 12.000 handjes konden worden geteld.

In mei 2011 mocht hij nog drie keer optreden als pauzegast bij Toppers in Concert waar hij met een medley van zijn grootste feest knallers de uitbundige sfeer feilloos door wist te trekken. Bij al die echte ‘kroegen hits’ blijven de enorme zangkwaliteiten van de sympathieke zanger vaak onderbelicht. Inmiddels werkt Rene Schuurmans al weer geruime tijd aan zijn nieuwe studioalbum wat in maart van dit jaar moet gaan verschijnen. Een album waarop hij naast partyrepertoire vooral laat zien tot de beste vocalisten van Nederland te behoren met een veelzijdig repertoire.

‘Met het partyrepertoire heb ik een stevige basis gelegd in het land met mijn nieuwe album is het tijd voor de cross-over en de volgende stap. Met geweldige liedjes, verrassende arrangementen en live muzikanten van top niveau wil ik mij graag ook van een andere kant laten zien. Naast de vertrouwde partyhits, die veelal geschreven zijn in de sfeer van mijn live optredens, bevat het album ook veel repertoire waarin ik mij vocaal van mijn beste kant kan laten zien.

Ik wil de mensen verrassen en vermaken en dat gaan we zeker doen!’ aldus Rene Schuurmans.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht