Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


Rob van Daal

Rob van Daal is een verhaal apart. Om te beginnen is Rob van Daal een topzanger met een fantastisch warm stemgeluid en een geweldige uitstraling die elke zaal weet te bespelen en te betoveren. Daarnaast staat hij bekend als 'enfant terrible' en 'bon vivant'. Dit komt vooral tot uiting in de humoristische presentatie op het podium. Rob treedt al meer dan 15 jaar met zeer veel succes op in café's, zalen en feesttenten. De bekendste liedjes van Rob van Daal zijn: "Hé Trut", "Nathalie", "Manuel of Manuela", "We Benne op de wereld voor elkaar" "Laat ons proosten" en "De maan en de sterren".

Rob heeft een geweldige uitstraling waarmee hij het publiek helemaal in zijn ban heeft. Een optreden van Rob van Daal is een echte belevenis!

In oktober 2010 verscheen een vernieuwde versie van zijn albumtrack "Ik ga leven" op single. Het nummer kwam meteen hoog binnen in de Mega Top 100 en groeide uit tot één van dé feesthits van 2010.

Januari 2011 verschijnt zijn nieuwe single: "Kan ik daar wat aan doen?" Een enorme feestknaller die het tijdens het carnaval zeer goed heeft gedaan!

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht