Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Stef Ekkel

Deze geweldige zanger had in zijn 10-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles "Op een terrasje", "De Griekse Melodie" en "Een koffer vol met dromen" kwam de landelijke doorbraak met "De Woonboot". Deze nationale feesthit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander.

 
Optredens voor vele tv-programma's waaronder "Muziek op het plein" van de TROS en optredens tijdens de megapiratenfestivals en de Nacht van Oranje in de Ahoy-hal waren het resultaat. Daarna verschenen diverse singles zoals "Shanghai", "Kufstein" en "Laat de glazen nu maar klinken" alsmede twee dvd's.


In 2009 komt een cd-album van Stef uit: "Lekker Gezellig". Van dit album komen weer twee hits: "Sierra Madre" en "Ik schrijf je naam". Voor de single "De woonboot" ontvangt Stef Ekkel op 5 november 2009 een gouden plaat! In het najaar van 2009 verschijnt een single met daarop een duet met Johnny Hoes: "De smokkelaar". De godfather van het Nederlandse lied benoemt Stef in een interview met de Telegraaf tot zijn opvolger.


In 2010 verschijnt in juni de single "Hopeloos" in augustus gevolgd door "Jij wil vrij zijn". Tevens worden er in de zomer van 2010 een nieuw CD album en een nieuwe DVD gereleased, beiden getiteld "Dit ben ik".


In het voorjaar van 2011 scoort Stef wederom een geweldige feesthit die het tijdens optredens in de zaal geweldig doet: "Ik heb je sleutel weggesmeten!".


Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live-optredens van Stef zijn door zijn unieke stemgeluid liedjes een echte belevenis en overal waar hij heeft opgetreden wordt hij teruggevraagd. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Iets wat vele artiesten niet kunnen zeggen!

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht