Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Wolter Kroes

De carriere van zanger Wolter Kroes begint op 20 jarige leeftijd, wanneer hij in 1988 een talentenjacht wint in een lokale discotheek. De hoofdprijs was het opnemen van een eigen single met de titel "Ik mis je elke dag een beetje meer". De echte doorbraak van Wolter Kroes kwam echter pas in 1995 met het prachtige nummer "Laat me los".

Om het nieuwe millenium goed te beginnen liet Wolter Kroes zien dat hij meer kan dan alleen gevoelige ballads zingen. Het nummer "Ik heb de hele nacht liggen dromen" haalde in het jaar 2000 de 18e plaats in de mega top 50 en wordt nu nog steeds elk weekend luidkeels meegezongen in cafe's en partycentra door heel Nederland.

 Deze hit bracht de carriere van Wolter in een enorme stroomversnelling. Hij was te gast bij diverse tv programma's waaronder de Staatsloterijshow, Barend en van Dorp en Koffietijd en heel Nederland wist opeens wie Wolter Kroes was. Zijn grote schare fans groeide met de dag en 2 jaar later wist hij zelfs de Heineken Music Hall te vullen met meer dan 5000 enthousiaste fans. De Heineken Music Hall bleek echter al snel te klein en ook de Rotterdamse muziektempel Ahoy werd moeiteloos uitverkocht, in 2005 zelfs twee keer waardoor 20.000 mensen zijn weergaloze optreden konden bijwonen.

 Na "Ik heb de hele nacht liggen dromen" bracht Wolter Kroes nog veel meer vrolijke meezingers uit, waaronder "Als de muziek begint te spelen",
 "Wat een heerlijke dag" en "Niet normaal". Toch duurde het nog tot 2008 voordat Wolter zijn eerste nummer 1 hit behaalde met het aanstekelijke
 "Viva Hollandia", wat dé voetbalhit van het EK 2008 werd.

Die hit leverde Wolter Kroes grotere optredens op dan hij ooit had durven dromen, bijvoorbeeld voor een oranje menigte van 300.000 man op het museumplein in Amsterdam tijdens het koninginnedagfeest van Radio 538 in 2010. Ook daarna wist Wolter het Amsterdamse museumplein volledig op z'n kop te zetten met zijn heerlijke meezingers.

Natuurlijk zorgt Wolter Kroes met zijn enorme enthousiasme nog steeds op ieder feest of evenement voor knallend hoogtepunt.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht