Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Mad Experience

Tijdens dit spectaculaire programma worden de deelnemers verdeeld in vier groepen van ca. zes-zeven  personen. Per tweetal staat er op de startlocatie een bugxter (street legal buggy) klaar. Gekleed in vliegeniers jassen en pilotenmutsen en -brillen gaan telkens twee groepen tegelijkertijd, zelfstandig een tocht in de omgeving maken.

Bij het besturen van de Bugxter is door de aanwezigheid van de vierpuntsgordels geen helmplicht. Het rijden in de Buggy´s zorgt voor een ultieme ervaring die niet snel vergeten zal worden. Door de open constructie wordt het “Mad Max” - gevoel optimaal beleefd.
In de omgeving van de startlocatie wordt een tocht uitgezet op basis van GPS - Systemen. Ieder tweetal krijgt een handheld GPS - Systeem, die met eenvoudige richtingaanwijzingen de deelnemers van start tot finish de route zal aangeven.
Na de veiligheidsinstructie gaat u met elkaar op weg en zullen er diverse stops gemaakt worden, waar men een opdracht te doen krijgt.

De opdrachten zullen hierbij zijn :

Bugxterbowlen.
Foto - Opdracht.
Bij deze opdrachten kan gewisseld worden van bestuurder, zodat iedereen de kans krijgt deze machines te besturen.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht