Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Alain Clark

Dé afsluiter van elk evenement! This Ain't Gonna Work, Father & Friend, Blow Me Away, Foxy Lady, en Hold On... slechts een greep uit de enorme stapel hits van de man die de Nederlandse hitlijsten sinds een aantal jaren domineert: Alain Clark.

 

Niemand kan meer om deze rasartiest heen en zijn prijzenkast omvat onder andere een Zilveren Harp, Mega Award en een Edison Music Award voor de beste mannelijke artiest. Ook in het buitenland bleef zijn succes niet onopgemerkt en zijn muziek wordt uitgebracht in o.a. het Verenigd Koninkrijk, Italië, Zwitserland en Brazilië.

 

Het album 'Live It Out' is inmiddels met maar liefst 3x platina bekroond. Na de eveneens succesvolle plaat 'Colorblind', verscheen afgelopen jaar het funky album 'Generation Love Revival'. Een zeer persoonlijk album met pompende basslines en teksten over het leven, liefde en lust.

 

Momenteel zet Alain de grote zalen van Nederland in vuur en vlam met zijn clubtour.

Daarnaast blijft Alain volop beschikbaar voor al uw zakelijke events. Een show waarin al zijn bekende nummers voorbijkomen. Een feest der herkenning met swingende uptempo nummers, heerlijke soul en emotionele ballads: Alain brengt een ongelooflijke show en is dé perfecte afsluiter van uw bedrijfsevenement, eindejaarsfeest, relatie-event of galadiner.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht