Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.



Glennis Grace

Met een leeftijd van 6 jaar is Glennis al druk bezig met het zingen van liedjes. Toen zij 12 jaar oud was zong ze een duet met de artieste Audrey Hepburn voor het Unicef gala for kids.  Glennis Grace wiens echte naam eigenlijk Glennis Batta is vertolkt een jaar na het Unicef Gala het nummer ´ One moment in time´ samen met Julio Iglesias. Echte bekendheid was pas echter na haar deelname aan de bekende soundmixshow, waarin zij won als Whitney Houston. Kort hierna volgde een hit met de titel ´You are aways on my mind´. Maar niettemin kwam dit niet tot een doorbraak.

Met het songfestival in het jaar 2005 won Glennis met het liedje My Impossible Dream waardoor de wereld van Glennis volkomen veranderden. Een week later na alle opwinding kwam er een single uit genaamd ´I´m gonna be strong´. Dit liedje bereikte de 12e plaats in de top honderd.  In 2006 beviel Glennis van een gezonde zoon met de naam Anthony Shane. Kort hierna nam zij de rol aan als de onderstudy van de goede fee Glinda in de musical The Wizz.

Haar succes ging langzaam maar was vaak overal te zien. Zo stond ze ook 5 dagen lang in een bomvol Ahoy als te gast bij Frans Bauer. Hun duet uit de film/musical West Side Story bracht vele adoratie. Haar leven maar ook haar agenda werd steeds drukker en behoort nu tot een van de Nederlandse zangeressen.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht