Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Jump!

Ben jij ook zo gek van paarden en pony’s?  Droom jij ook al weg bij de gedachte om een pony te verzorgen of er zelf op te mogen rijden?…..Wie wil dat nu niet!

De Jump! meiden Cheyenne en Mayleen zijn al hartsvriendinnen sinds zij elkaar hebben ontmoet bij de musical Joseph. Naast dat zij samen zingen, dansen,  naar school gaan en soms zelfs samen op vakantie gaan, delen zij nog een passie samen….. je raadt het al; paarden en pony’s.

Sinds april 2011 vormen zij de nieuwe kidspopgroep JUMP!  Samen treden deze jonge meiden op in het land met leuke liedjes die allemaal over hun lievelingsdieren gaan. Hoe leuk is dat!

De aftrap van de 1e live show was op het terrein van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie tijdens de jaarlijkse Bixiekidsdag op 3 mei 2011 in Ermelo.

De single van Jump! ‘paarden jump’ was na hun optreden in de TROS Kids Top 20 meteen de hoogste nieuwe binnenkomer op plaats 10! Ook in De Schatkamer van Telekids/RTL8 waren de meiden al te zien.

Vrijdag 02 juni 2011 verscheen hun eerste album Jump! met vele super leuke paardenliedjes en deze werd in ontvangst genomen door  niemand minder dan Nederlands bekendste amazone Anky van Grunsven. Zij en haar kinderen waren super enthousiast. Ook uit onverwachte hoek kwam nog een hele enthousiaste reactie. RTL Boulevard royalty verslaggever Marc van der Linden zei; “De koningin heeft de CD nog niet maar zal die, ongetwijfeld, voor haar kleindochters heel leuk vinden”.
Jump! twijfelde geen moment en stuurde de CD meteen naar huize Eikenhorst. Hierop ontvingen de meiden van Jump! al heel snel een hele leuke bedankbrief van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima namens de prinsesjes..

In oktober van 2011 verscheen de 2e single van Jump! met de titel ‘Het paard van Sinterklaas is zoek’. Daarbij hoort een videoclip die meer weg heeft van een mini speelfilmpje. In deze videoclip krijgen de meiden hulp van niemand minder dan Sita en de dan nieuwe Europees kampioen dressuur Adelinde Cornelissen.

De meiden van Jump! waren voor het jeugdige publiek zeker geen onbekende. In 2009 waren de meiden van Jump!, net als winnaar Ralf, finalisten van het Avro’s Junior Songfestival met hun eigen geschreven nummer Druk!  Afgelopen najaar waren zij de grote winnaars van de talentenjacht My Camp Rock… op Disney Channel. Dit werd door Sita gepresenteerd en zowel in Nederland als in België uitgezonden. 

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht