Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Leonie Meijer

Op 14-jarige leeftijd begon Leonie Meijer met zingen en muziek maken en sindsdien is dat niet meer weg te denken uit haar leven. In haar eerste bandje, Material Spirits, werden voornamelijk hits van The Police gespeeld. Met haar vriendin en bassiste Jaimie van Hek, ging er geen dag voorbij zonder muziek. Diverse opleidingen heeft ze gevolgd zoals de Academie Voor Lichte Muziek (Lelystad) en het Conservatorium van Amsterdam. Privé zangcoaches hebben ervoor gezorgd dat Leonie sinds jongs af aan continu haar prachtige stem heeft kunnen ontwikkelen tot een hoog niveau.

Haar eerste single ‘Lost in Yesterday’ was na de single van Ben Saunders de meest succesvolle. In februari was Leonie de eerste artiest van “The Voice of Holland” die een single uitbracht; het duet met Jeroen van der Boom ‘Los van de Grond’. Het nummer bereikte de tweede plaats in de single top 100 en staat nog steeds wekelijks in de I-Tunes Top 100. Met Jeroen zong zij de single niet alleen voor meer dan 130.000 man op het Museumplein bij Radio 538, maar ook tijdens zijn twee concerten in de Heineken Music Hall. In mei 2011 stond zij drie dagen lang op het podium van de Amsterdam ArenA tijdens Toppers in Concert en zong met Jeroen van der Boom het duet ‘Paradise by the dashboardlight’ van Meatloaf.

In 2011 werd Leonie genomineerd voor 2 Buma NL Awards (Beste Single en Beste Zangeres), leverde ze een bijdrage aan het nummer 1 album ‘Lady Lounge’, zong zij de titelsong voor de NET 5 serie ‘Hart tegen Hart’, bracht zij een ode aan overleden sporters op het Voetbalgala 2011 en behaalde zij een lovende recensie na haar eerste concert in de Vorstin in Hilversum. Ook werkte Leonie mee aan de nummer 1 hit ‘Wereldwijd Orkest’ van Het Metropole Orkest. Eind 2011 behaalde zij naast Anouk en Blof het record met meest genoteerde singles in de Top 40.

2012:
• 3 nominaties 100%NL Awards (Beste Nieuwkomer, Beste Single en Beste Album)
• Winnares twee Populariteit Awards Geels Evenementen: Beste Popzangeres 2011 en Beste Single ‘Los van de grond’, duet met Jeroen van der Boom
• Mei 2012 Sunday Session in samenwerking met RTL Wentink in Studio 21, Concert met 8-koppige live band met special guest Ruth Jacott

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht