Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Dennie Christian

Dennie Christian heeft een verbazingwekkend talent. Spelenderwijs lukt het hem om zijn positieve levensinstelling, zijn plezier in de omgang met mensen en de liefde voor Duitstalige muziek op het publiek over te brengen. Dennie Christian boeken is ook mogelijk op uw feest, als u hem wil inhuren wordt ook de Duitse muziek niet vergeten tijdens het optreden.

Dennie Christian had in de afgelopen jaren zowel in Duitsland als ook in de Benelux groot succes als radio- en TV- presentator, als presentator van het Schlagerfestival en als zanger. Tot op heden heeft de in Bensberg geboren zanger ontelbare albums en singles uitgebracht en daarmee een platina en ettelijke gouden elpees verdiend. Hij straalt nog steeds dezelfde charme en energie uit als in 1973, toen hij met „Rosamunde“ de eerste superhit scoorde.

Door Dennie Christian werd het „Schlagerfestival“, dat hij sinds 1982 presenteert, tot één van de grootste en meest succesvolle shows in dit genre. Hij presenteerde in de jaren 80 en 90 een wekelijks programma op de Nederlandse radio en het RTL-TV-programma „Musikcafe“.

Dennie Christian heeft de laatste jaren menig CD uit gebracht: "Immer noch und immer wieder", "Dit is liefde" en daarna zelfs 2 DVD's waarvan in 2005 één ter ere van zijn 35 jarig bestaan op de Bühne.

Ondanks zijn succes is de sympathieke krullenkop met beide benen op de grond gebleven. Voor zijn buren in zijn woonplaats Wardenburg (bij Oldenburg) is Dennie Christian "die aardige vent van hiernaast“, nog steeds.

Dennie Christian boeken?

Dennie Christian brengt in een 30 minuten durende act een keur van zijn allergrootste hits ten gehore, maar ook nummers van bv Neil Diamond maken deel uit van zijn repertoire.

Informeer vrijblijvend naar de kosten van een optreden als u Dennie Christan wil boeken.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht