Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Marianne Weber

Het levenslied ligt zangeres Marianne Weber na aan het hart. Hollandse muziek zit haar in het bloed en zij kan zich niet voorstellen dat zij ooit ander repertoire zou zingen. Met het levenslied kan Marianne haar boodschap op een eerlijke en begrijpelijke manier overbrengen aan haar publiek. Luisteraars putten liefde, troost en vriendschap uit haar liedjes die uit het leven zijn gegrepen. De voor Marianne zo kenmerkende snik weet iedereen mee te slepen en maakt haar de onbetwiste opvolgster van de Zangeres zonder Naam.

Solocarrière
Aanvankelijk vormt Marianne Weber een duo met zanger Jan Verhoeven. De solocarrière van Marianne begint wanneer zij een samenwerking aangaat met de succesvolle producers Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg. Zij schrijven voor haar de hitsingle ‘Ik weet dat er ’n ander is’ (1992). Het album ‘Diep in mijn hart’ levert haar een edison op. Er volgen vele succesvolle albums, zoals ‘Marianne Weber’, ‘Alles in het leven’, ‘Morgen wordt het anders’, ‘Jou vergeet ik niet’ en ‘Alleen voor jou’.

De regenboog
Een van de grootste successen van Marianne Weber is de duet-CD die zij in 1997 met Frans Bauer opneemt. Met dit album en de hitsingle ‘De regenboog’ breekt zij alle Nederlandse verkooprecords. In 2008 zendt de TROS de reallifesoap Frans & Marianne uit, naar aanleiding van de hernieuwde samenwerking tussen Frans Bauer en Marianne Weber. In december 2008 geeft het duo een reeks concerten in Ahoy.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht