Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


Christoph

De piano: het instrument dat kan fluisteren, maar ook kan bulderen. Weinig instrumenten hebben zoveel dynamiek, zeggingskracht en mogelijkheden als de piano. Mits die vakkundig wordt bespeeld natuurlijk.

 
Christoph neemt u mee op een avontuurlijke reis door de wereld van de pianomuziek. Van klassiek tot jazz, van pop tot R&B. Hij is zo’n vakman die niet alleen Beethoven’s ‘Mondscheinsonate’ of Chopin’s ‘Valse en Nocturnes’ vlekkeloos speelt, maar ook de bekende hits uit de Top 40 uit zijn instrument tovert. Bossa nova’s, Broadway evergreens of swingende jazznummers, het programma van Völcker kan op maat naar uw eigen voorkeur worden ingevuld.
Völcker gebruikt voor zijn spectaculair programma niets anders dan een akoestische piano. Geen bergen van elektronische apparatuur of effecten, alleen het eerlijke geluid van de witte en de zwarte toetsen.
De muziek wordt alleen gedragen van zijn eigen muzikale kracht. Een kracht, die gegroeid is in 35 jaar “hard labour” voor zijn grote liefdes, het piano en de muziek. Gedreven door deze passie, bleef Christoph sinds nu al 35 jaar steeds verder nieuw land ontdekken in de muziek. Tijdens deze reis door de muziek leerde hij niet alleen authentiek klassieke muziek en echte Jazz, maar ook de meest uiteenlopende hedendaagse popstijlen van Rock 'n Roll tot Dance. 
Door met de meest bekende internationale artiesten op een podium te staan, leerde Christoph de laatste kneepjes van het pop en Entertainment vak. Zo leest zijn CV zich ook als en “who is who” van de hedendaagse popmuziek.
Als deze ervaring brengt Christoph nu in bij zijn nieuw programma "De Piano". Alle stijlen speelt hij echt en eerlijk, het resultaat van altijd verbeteren en verdiepen van zijn vakmanschap. Zijn ruime ervaring op het instrument staat garant voor een volkomen emotionele belevenis van de muziek.

 
Vele artiesten maakten al gebruik van het vakmanschap van Christoph. Met de band van Andrè Hazes stond hij in Ahoy’, Olympisch Stadion en ArenA. Hij speelde met John Miles, The Trammps, the Three Degrees, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en vele anderen. Hij speelde 7 jaar in "Hollywood Boulevard", die groep die u kent uit het tv-programma "Het Swingpaleis" met Manuela Kemp. Voor dit programma schreef hij ook verschillende arrangementen. Hij was muzikaal leider tijdens de Europese tournee van de musical ‘Hair’ en schreef muziek, onder andere voor de Duitse televisie. Christoph voltooide zijn opleiding aan het conservatorium in Hilversum.

In de laatste drie jaar heeft Christoph zich gespecialiseerd in het verzorgen van kleinere evenementen op het hoogste niveau. Door de uitstekende kwaliteit van de muziek heeft Christoph snel een naam kunnen maken in het feest- en evenementencircuit. Vandaar is de lijst van namen van tevreden klanten ook te lang om op te noemen.
 

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht