Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Monique Smit

De Volendamse schone Monique Smit is het vrolijke zusje van Jan. Zij is een populaire verschijning op feesten en partijen in Nederland en zingt er graag de sterren van de hemel.

Wild
Met de release van haar eerste single ‘Wild’ is een droomwens van Monique Smit uit. Eind 2006 is zij al te horen op een kerstnummer van haar oudere broer Jan, ‘Kerst voor Iedereen’. Na succesvolle optredens in de televisieserie Just the Two of Us gaat zij aan de slag met producer Han Kooreneef en neemt ze onder meer het liedje ‘Wild’ op, dat meteen een grote hit wordt!

Zapp Kids Top 20
Vanaf eind 2007 presenteert Monique Smit bij de TROS het muziekprogramma Z@pp Kids Top 20. Sinds 2010 presenteert zij ook het programma Wild van Muziek op Sterren 24. In 2010 is zij te horen op een single van haar broer en in 2011 brengt zij het duet ‘Eén zomeravond met jou’ uit, samen met Tim Douwsma.

Doelgroepomschrijving Monique Smit: jong, leeftijd core doelgroep 6 tot 16 jaar, jongens en meisjes met lichte nadruk op meisjes (role model). Momenteel zijn veel van de optredens die Monique doet voor deze doelgroep. Zij beschikt over een groot talent in het communiceren en presenteren voor juist deze groep. Daarnaast is Monique populair bij in het bijzonder eerste en tweedejaars studenten in het wetenschappelijk onderwijs. Ook tijdens studentenfeesten is zij een veelgevraagde en geboekte persoonlijkheid.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht