Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Paula

Zij is een weergaloze sensatie!

Haar krachtige, adembenemende stem komt recht uit het hart en laat een diepe indruk achter bij elk publiek dat zij toezingt. Geen muziekstijl is deze spontane zangeres vreemd. Of het nu ingetogen of spetterend is, deze diva staat garant voor een onvergetelijk, origineel, persoonlijk en bovenal zeer interactief optreden. Als veelzijdige zangeres is Paula Snoeren voor meerdere gelegenheden te boeken, alleen of in samenwerking met andere muzikanten:

Spetterend swingende (hoofd)act tijdens uw evenement of feest:
Dit swingende solo-optreden van Paula beschouwt zij zelf als haar specialiteit. Het 40 minuten durende optreden zal swingend en zeer interactief zijn en Paula sleept haar publiek mee met zowel swingende als emotionele muziek van tegenwoordig, discohits uit de 70’s, danceclassics en soulmuziek. Een ideaal optreden als hoogtepunt van de avond!

Easy-listening programma voor uw receptie, opening , hightea of borrel:
Dit easy-listening optreden van ongeveer 2,5 uur (opgedeeld in 2 à 3 sets) is speciaal samengesteld met mooie ballads en gezellige achtergrondmuziek en is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een receptie, high tea of een (bedrijfs-)opening.

Diner-dansant programma "van Diva tot Dance!":
Tijdens dit optreden zal Paula als echte diva tussen de gerechten door uw avond muzikaal begeleiden met haar unieke stemgeluid en haar oogverblindende, stijlvolle verschijning.
"Van Diva tot Dance!" is de perfecte keuze voor een uitgeserveerd diner, bijvoorbeeld tijdens een gala, kerstviering of huwelijk dat bestaat uit twee tot drie korte opbouwende sets.

Huwelijksceremonie ‘a la carte’
Een optreden van Paula doet emoties loskomen tijdens de huwelijksceremonie, met liedjes die kunnen variëren van bijvoorbeeld een romantische liedje tot het klassieke Ave Maria, maar ook gospelsongs. Omdat een huwelijksceremonie zeer persoonlijk is en altijd tussen de 4 (burgerlijk huwelijk) en 8 (kerkelijke inzegening) liedjes betreft, mag het bruidspaar zelf de liedjes kiezen uit een speciaal samengestelde repertoirelijst, en is Paula uiteraard bereid om hierbij te adviseren!

Speciaal samengesteld programma voor uitvaarten (in kerk of crematorium):
Dit optreden beschikt over een speciaal aangepast repertoire met toepasselijke teksten ter ondersteuning van het afscheid van een dierbaar persoon. Eventueel met persoonlijke begeleiding en advies door Paula zelf over het repertoire en de muzikale invulling.

Zeer exclusief ! Met trots serveren wij u “Musica Rigato”:
Dit optreden is een bijzondere samenwerking Paula en Marc Canto (tenor), twee vocalisten uit twee totaal verschillende werelden! Het repertoire van dit optreden is een combinatie tussen klassieke en lichte muziek (Italiaans-, Engels-, Spaans- en Nederlandstalig) die door Paula Snoeren en Marc Canto met drama, romantiek en humor geserveerd worden als een ware delicatesse. Een 40 minuten durend optreden van Rigato is zeer geschikt voor gelegenheden als een opening, receptie of uitgeserveerd diner. Bovendien is ‘Musica Rigato’ uit te breiden met de een derde vocalist, de sopraan Cecilia Mutsaerts.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht