Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.Sigrid Hof

Een geweldige stem en een imponerende uitstraling vormen het handelsmerk van Sigrid.  Zij is een artiest met veel talenten. Haar brede repertoire reikt van klassiek, musical, jazz, easy listening tot soul, pop en eigen nummers. Sigrid kan ontzettend veel met haar stem: van het aantikken van een intieme snaar tot temperamentvol uithalen. Door de interactie met het publiek en haar improvisatietalent slaagt Sigrid er altijd in om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Het aanslaan van de juiste toon is een kunst die zij tot in de puntjes verstaat. Sigrid staat dicht bij de mensen en met haar stem en uitstraling heeft zij de gave mensen te raken op haar bijzondere manier: vanuit het hart

Een show van Sigrid past bij elke gelegenheid: van een intiem, chic diner tot een groot(s) showevenement. De show kan live begeleid worden door een pianist of een orkest.

In de loop der jaren heeft Sigrid diverse shows ontwikkeld voor bedrijfsfeesten, evenementen en theater. Veelzijdige acts, gevoelige ballads, veel humor en een swingende finale passeren daarbij de revue. Kortom, een mix van theater en entertainment in een show vol glamour.

 

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht