Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.De Zingende Serveersters

De Zingende Serveersters verzorgen een feest zoals u het niet vaak ziet: al zingend worden de hapjes en drankjes geserveerd.

Indien gewenst, kunnen de Zingende Serveersters uw gasten zingend (à capella) bij de ingang verwelkomen. Dit zorgt voor een aangenaam verrassingseffect bij uw gasten. Vervolgens nemen de Zingende Serveersters de jassen aan en begeleiden uw gasten naar de tafel. Geheel op haar eigen wijze bezorgen de Zingende Serveersters uw gasten een geweldige muzikale avond. Het repertoire is zeer gevarieerd en uiteraard is de klant koning. Zowel ballads als swingende muziek (waar uw gasten heerlijk op gaan dansen) passeren de revue.

Met een optreden als de Zingende Serveersters wordt uw avond een succes. Terwijl uw gasten lekker aan het eten zijn worden ze vermaakt met de passende muziek van de Zingende Serveersters. Zij bieden uw gasten een hapje en drankje aan terwijl zij genieten van de mooie stemmen en de gezellige sfeer. Het zal uw gasten aan niets ontbreken. De Zingende Serveersters werken graag samen met uw eigen medewerkers uit de bediening. De optredens van de Zingende Serveersters worden keer op keer als bijzonder ervaren.

NB: i.v.m. de geldende Corona-maatregelen is het tegelijkertijd zingen en serveren waarschijnlijk niet mogelijk. Wij zullen ons dan ook aanpassen om aan alle regels goed te voldoen.
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht