Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


Marcel

Hij was nog maar 12 jaar toen hij in zijn eerste bandje zat. 3 jaar later kwam hij bij de Brabantse band EXIT. Vanaf dat moment leerde hij de klappen van de zweep kennen. Exit was ondermeer bekend van hun hitsingle kom bij me terug. Deze single is in 2008 opnieuw gecoverd door René Schuurmans.
Een lange tijd van zijn carrière heeft hij doorgebracht in de misschien wel populairste Coverband van de 80 & 90’er jaren Clockhouse. Nog steeds wordt dat succes door geen enkele andere band geëvenaard.
Vanaf 1993 is Marcel solo gegaan. Hij heeft werkelijk getoerd over de hele wereld. Dat hij een duizendpoot is bewijst hij met het feit
dat hij 3 klassieke albums heeft uitgebracht onder de naam Pavel Ottie. Hiervan zijn wereldwijd meer dan 450.000 exemplaren
verkocht.
In 2006 starte Marcel het inmiddels het succesvolle duo Die Andere 2. Vanaf 2010 is dit aangevuld met een zangeres en is de naam aangepast in Die Andere 3. Marcel is te horen als instrumentalist en als zanger/backing vocals op tal van cd producties bij de meest uiteenlopende artiesten. Dit gaat van Marco Bakker tot aan Tatjana Simic.
Marcel is uitermate geschikt voor bv een diner, feest muziek, dance classics, nederlands talig of stevig repertoire in het kroegen c.q. kermis circuit. niets is hem te dol. Met entertainer Marcel haalt u ervaring, kwaliteit en professionaliteit in huis, daar kunt en mag u op vertrouwen.
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht