Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


Paul

Paul is een geboren entertainer die al 30 jaar op de bühne staat. Voor zijn enorme repertoire gebruikt hij zijn stem, bespeelt hij toetsen, saxofoon of gitaar. Maar het ‘instrument’ dat telkens de meeste aandacht krijgt van hem is het publiek. “Ik heb het pas naar mijn zin als mijn publiek dat ook heeft.”
Het repertoire van Paul is veelzijdig. Het beslaat een periode die begint in de jaren ’50 tot aan het heden. Van oude jazz tot rock & roll, disco, jump, house of gewoon lekkere feest- of dansmuziek.
Paul kan een zaal laten knallen. Maar hij kan zich ook, wanneer gewenst, ingetogen op de achtergrond houden. Met ruimte in de zaal voor een goed gesprek. “Want als mensen lol hebben, heb ik het ook.”
De entertainer is een muzikale kameleon. Die zich ook heel bewust bloot geeft en z’n vakmanschap etaleert met een akoestische noot. “Als reactie op al het hedendaagse elektronische geweld”, lacht hij.
“U vraagt en ik speel,” luidt het credo van Paul. Waarmee de ras-entertainer onderstreept hoe belangrijk hij het aandeel van het publiek in ieder optreden vindt.
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht