Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.


Frank Galan

Zijn uitermate professionele en internationaal georiënteerde carrière zijn slechts weinigen onbekend gebleven in de afgelopen 15 jaar. Gevoel, Passie, Klasse en een 5-talig répertoire zijn slechts enkele eigenschappen die Frank in zich heeft verenigd en hem hebben gemaakt tot wat hij nu is.

 UNIEK EN SUCCESVOL.

Een “exclusieve” stem, internationale allure, een rasechte “live” artiest, een hoogstaand “Julio Iglesias” répertoire en een grenzeloze ambitie zijn de krachten van Frank Galan. Frank Galan brengt u steeds een bijzonder sterke show waarin de ultieme mix van zijn bijzonder smaakvolle voorkomen enerzijds en zijn zorgvuldig samengestelde show anderzijds baanbrekend blijken te zijn. Zijn sympathieke uitstraling, zijn “entertainmentgehalte” en het betrekken van het publiek tijdens zijn optredens, doet menig organisator versteld staan.

Frank Galan bewijst keer op keer dat “live” zingen en “entertainment” absoluut belangrijk zijn. Na meer dan 15 jaar full-time in het vak is Frank Galan een vaste waarde geworden zowel in binnen als buitenland. Songs waar u en uw clienteel van opkijken, een absolute meerwaarde tijdens uw evenement. “Gevoel”, “passie” en een onevenaarbare stem die waarachtig goed lijkt op deze van Julio Iglesias zélf.

Laat u verrassen door deze artiest die uw programma een andere dimensie geeft. “Klasse”, “kwaliteit” én een mooie verschijning zijn de ingrediënten voor een “onvergetelijke” show ! Gala-events, bedrijfsfeesten, restaurants-feestzalen en andere evenementen, daar scoort Frank Galan als geen ander.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht