Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.12Dance

Spetterende combinatie van zang en live geproduceerde muziek
Pianist en toetsenist Christoph Völcker treedt onder de naam 12dance nu ook op met verschillende professionele zangeressen. Afhankelijk van de gelegenheid, het publiek en de gewenste sfeer kan hij een beroep doen op zijn vaste zangpartners Evelyn Kallansee, Zosja el Rhazi of Lucette Snellenburg. Op het repertoire van 12dance staan onder meer popballads, luistermuziek en orkestrale jazz, maar het accent ligt bij dansmuziek uit de jaren negentig en dansbaar werk van de afgelopen jaren.
Kijken...
12dance staat voor de combinatie van live geproduceerde luister- en dansmuziek en een mooie, meeslepende vrouwenstem. Toetsenist Christoph Völcker laat zijn keyboards, samplers, sequencers, synthesizers en expanders klinken als een complete live band. Hij is daarmee een perfecte counterpart voor de indrukwekkende vocale prestaties van Evelyn, Zosja en Lucette. Alles gebeurt ter plekke - er lopen geen banden of minidiscs mee - en dat levert een aantrekkelijk visueel spektakel op.
Luisteren...
12dance speelt uiteenlopende stijlen en beweegt soepel mee met de sfeer van het moment. Het spectrum loopt van relaxte, sfeervolle luistermuziek à la Norah Jones tot actuele danshits. Daartussenin: soepele jazz in de stijl van Dianna Krall en mooie popballads als Get Here, Heaven en You’ve Got a Friend.
En... dansen!
Naarmate de stemming stijgt, beweegt 12dance meer en meer in de richting van de dansmuziek uit de jaren negentig en actueel werk van bijvoorbeeld Spiller Groovejet, Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Christina Aguiliera en Anastacia. Of denk aan Janet Jackson en Joss Stone. Een enkele sfeervolle ‘gouwe ouwe’ (van onder meer Tina Turner), wat Latin-Dance (Gloria Estefan, Jennifer Lopez) en een vleugje disco (The Trammps) mogen natuurlijk niet ontbreken. Dit is muziek die iedereen in beweging brengt en het kan niet anders of kijken, luisteren en dansen vloeien volledig in elkaar over.

Alles is mogelijk
Uniek is dat u 12dance desgewenst eenvoudig kunt combineren met de andere projecten van Christoph Völcker: ‘The Lounge Project’ en ‘De Piano’. Op die manier brengt Völcker een ongekende afwisseling in de begeleiding van uw feest: van sfeervolle pianomuziek tijdens het diner, via relaxte loungemuziek bij de borrel tot en met een spetterend dansbaar slot op het eind van de avond.

Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht