Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.
Links - Locaties
Enkele locaties waar wij veelvuldig mee samenwerken en u dus ook ons entertainment tegen kunt komen:


Partycentrum & Steakhouse Olde Beth

Bruiloften, feesten, recepties, evenementen & diners
 
Met vier verschillende zalen, diverse bars en het Steakhouse geniet Olde Beth in Wehl bij Doetinchem (A18) landelijke bekendheid als dé party- en evenementenlocatie van Gelderland. Olde Beth heeft de mogelijkheid onderdak te bieden aan 2500 gasten. Het uitgaans- en zalencentrum vormt het aansprekende decor voor de meest uiteenlopende feesten en partijen, bruiloften, evenementen, buffetten, brunches, vergaderingen,seminars, congressen, bedrijfspresentaties en beurzen. 

 
Nieuwe, eigentijdse jas voor zalencentrum
  
Grootste, bekendste én mooiste partycentrum
Naast grootste en bekendste partycentrum van Gelderland, gaat Olde Beth ook als mooiste party- en evenementenlocatie van het oosten des lands door het leven.

Een goed feest organiseren is een vak apart. Een vak dat ze bij Olde Beth als geen ander verstaan. Aan de lopende band worden er in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers zowel zakelijke feesten als party's in de privésfeer georganiseerd. Qua omvang en culinaire invulling is alles mogelijk en ook kunnen wij u samen met Jalex Entertainment adviseren op het gebied van muziek, acts, artiesten en alle andere vormen van entertainmentwww.oldebeth.nl
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht