Jalex Entertainment, Tel. 0314 345 098 .......... Voor entertainment op maat enne ....... dat maatje meer.
Links - Locaties
Enkele locaties waar wij veelvuldig mee samenwerken en u dus ook ons entertainment tegen kunt komen:


Partycentrum Nijhof

Nijhof is inmiddels uitgegroeid tot een partycentrum met een rustiek, sfeervol restaurant, een ambiance waarin u op niveau kunt vertoeven. Perfecte diners en een gevarieerde a la carte kaart maken uw verblijf tot een feest. Of het nu om een intiem diner voor twee gaat of een gezelschap van 350 personen, onze koks zijn ware keukenmeesters. Onze keukenbrigade past zich ook graag aan als het gaat om diŽten en vegetarisch koken. Onze variŽrende a la carte kaart wordt steeds aangepast aan het seizoen. Als het nu gaat om wild of asperges, zij hebben de kennis en ervaring in huis, om voor u een onvergetelijke diner te bereiden. Ons restaurant is voorzien van airco en een goede afzuiginstallatie.

Eens iets anders? Voor 's middags of een avond? Actief? Ook daar hebben wij wat voor in ons assortiment. De vraag "Hebben jullie niet iets voor ons middag- of avondprogramma?", klinkt ons als muziek in de oren.
  
Er zijn verschillende redenen voor een feestje, er zijn ook verschillende groepen en omdat niet iedereen altijd hetzelfde wil hebben wij ook verschillende mogelijkheden.

Bel ons of neem contact op met Jalex Entertainment

 www.nijhofhalle.nl
Neem contact met ons op
Terug naar het overzicht